All Inclusive weekend Ardennen in Luxe Villa

Een weekend ontspannen in een luxe villa met zwembad, sauna en jacuzzi

Droom mee en maak het werkelijkheid! Een weekend relaxen in een luxe villa met zwembad, sauna en/of jaccuzi in de prachtige natuur van de Ardennen. U kunt heerlijke wandelingen maken in de Ardense natuur. Genietend uitrusten van het uitzicht als u boven op de top staat. Wordt één met de natuur en voel het voldane gevoel na de wandeling met een glas wijn bij de gezellige openhaard. Tijdens dit weekend wordt alles voor u verzorgd, dus het zal u werkelijk aan niets ontbreken...

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

Gedurende het weekend verblijft u in een luxe en comfortabele villa in de nabijheid van ons outdoorcentrum. Afhankelijk van het aantal deelnemers selecteren wij voor u de meest geschikte villa. De villa’s zijn gekenmerkt door zijn warme sfeer en de aanwezigheid van een sauna, open haard, zwembad en een jacuzzi. De villa’s staan in de prachtige natuur van de Ardennen.

Programma

Tijdens het weekend kunt u deelnemen aan een Team Challengeparcours in de mooie omgeving van ons outdoorcentrum. Het bosrijke en heuvelachtige terrein vormt een mooi decor voor een afwisselende tocht waarin samenwerking en een gezamenlijke beleving centraal staan.

Catering

Wat betreft de catering zal het u aan niets ontbreken tijdens dit weekend. Ontbijt, lunch en diner worden zo compleet mogelijk aangeleverd zodat u in een handomdraai zelf heerlijke maaltijden op tafel zet. Tevens zijn alle dranken tijdens het weekend inbegrepen. Indien u dit wenst kunt u tijdens het weekend de catering laten verzorgen door een professionele kok.

Prijzen

All-inclusive weekend p.p. vanaf:289,00

Prijsvoorbeeld uitgaande van 24 personen

Inclusief
* Huur villa
* Programma & materialen
* Begeleiding & instructie
* Catering
* Dranken
* BTW

Bijkomende kosten
* Elektra, gas, TB
* Schoonmaakkosten
* Eventuele cateraar

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
895