Bedrijfsuitje Ardennen met verblijf in een hotel

Een lux weekend met collega\'s naar het mooie plaatsje Spa

Wilt u er eens helemaal tussenuit zijn in de prachtige natuur van de Ardennen, maar toch in de watten worden gelegd? Kies dan voor een weekend Ardennen met verblijf in één van de prachtige hotels. Geniet van de mooie natuur en ervaar de kracht van de buitensport.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

U verblijft zeer relaxed in het 4-sterren Radisson hotel in Spa. De medewerkers van het hotel leggen u graag in de watten. Vanuit het hotel bezoekt u direct het gezellige stadscentrum met onder andere haar terrassen, winkels, restaurants en thermen.

Activiteiten

Op zaterdag nemen de deelnemers deel aan een afwisselend activiteitenprogramma wat bijvoorbeeld kan bestaan uit een introductie in de klimsport met klimmen en abseilen en daarnaast een hike met GPS en opdrachten door de bosrijke en heuvelachtige omgeving in de Ardennen.

Catering

In het beschreven arrangement zit een ontbijtbuffet, een lunch en een diner inbegrepen. Indien gewenst zijn in overleg diverse aanpassingen mogelijk.

Prijzen

Weekend Spa p.p. vanaf:229,00

Prijsvoorbeeld uitgaande van 30 personen

Inclusief
* 1 hotelovernachting
* 1x ontbijt, 1x lunch en 1x diner
* Programma & materialen
* Begeleiding & instructie
* BTW

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
90