Vrijgezellenweekend Ardennen voor mannen

Actief outdoorprogramma in combinatie met brouwerij bezoek.

De invulling van een vrijgezellenweekend is altijd weer een uitdaging. Je moet rekening houden met verschillende aspecten als de activiteiten, gezelligheid, afwisseling en natuurlijk de kosten.

De kosten houden we voor jullie laag omdat je bij ons niet betaald voor de vrijgezel!

In het programma aanbod maken we een combinatie van een actieve outdoor activiteit met een ontspannen bezoek aan een lokale bierbrouwerij. Belgische bieren zijn lekker en smaakvol!

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

De groep verblijft in 2-persoons tentjes op camping Challes in Stavelot, gelegen aan het gelijknamige riviertje. Daarnaast is er een verblijfstent met tafels en banken aanwezig evenals een kooktent en een gezellige kampvuurplaats. De schitterende bossen en het woeste berglandschap zijn voor veel mensen een reden om hier de vakantie door te brengen.

Programma

Op de zaterdagmiddag maken we een bezoek aan de regionale bierbrouwerij Brasserie de Bellevaux in Malmedy. Naast een korte rondleiding is het proeven van 2 bieren natuurlijk het belangrijkste.

Na een lekkere barbecue zaterdagavond en een gezellige lange avond slapen we eerst lekker uit op zondag. Aan het eind van de ochtend of begin van de middag sluiten we het weekend af met een activiteit naar keuze. Je kunt hierbij denken aan mountainbiken, kano of raften, klimmen & abseilen of een challengeparcours met touwbruggen.

Catering

Een maaltijdenpakket bestaande uit ingredienten voor ontbijt, lunch en een barbecue staat klaar. Op die manier maken we het jullie graag gemakkelijk.

Prijzen

Vrijgezellenweekend p.p. vanaf99,00

Bij minimaal 12 betalende deelnemers is de vrijgezel gratis

Inclusief:
* Overnachting in tenten
* Maaltijdenpakket
* Activiteit naar keuze
* Bezoek Brouwerij
* BTW

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geÔnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1126