Teamweekend Ardennen met verblijf in een landhuis

Met een groep vrienden, familie of collega\'s uitrusten, relaxen en ontspannen in een mooi landhuis .

Wat is er leuker dan met zijn allen, als groep bij elkaar te zijn en natuurlijk met zijn allen in één huis te slapen? Dit kan als u verblijft in één van de landhuizen die gelegen zijn in de schitterende natuur van de Belgische Ardennen. Geniet van een heerlijk weekend weg in een schitterende omgeving!

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

De gemoedelijke landhuizen variëren van degelijke groepshuizen tot luxe villa’s en kastelen. Ze liggen op loopafstand of tot maximaal 30 km van ons outdoorcentrum Domaine Long Pré te Stavelot.

De huizen worden gekenmerkt door hun gezelligheid, sfeer, warmte en beschikken veelal over een zwembad, sauna, jacuzzi of open haard.

Activiteiten

Ook het activiteitenprogramma staat in het teken van een gezamenlijke beleving. U kunt denken aan bijvoorbeeld een kano- of raftexpeditie op de rivier de Ambleve en een heerlijke wandeling/hike met gebruik van GPS. Tijdens de mooie verplaatsing door de heuvels en bossen van de Ambleve vallei staan enkele teamopdrachten centraal.

Catering

Tijdens uw verblijf in het landhuis kan een catering pakket verzorgt worden. Het pakket kan bestaan uit 2x ontbijt, 2x lunch en 1x een barbecue. Zo zet u zelf in een handomdraai lekkere maaltijden op tafel.

Prijzen

Team weekend in een landhuis p.p. vanaf:179,00

Prijsvoorbeeld uitgaande van 30 personen

Inclusief:
* Huur landhuis
* Programma & materialen
* Begeleiding en instructie
* Catering pakket
* BTW

Exclusief:
* Vervoer
* Dranken
* Reis- en ongevallenverzekering

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
95