Mountainbiken in de Ardennen

Mountainbiken in de Ardennen

Heeft u zin om lekker sportief bezig te zijn. Dan is mountainbiken in de Ardennen de ideale activiteit voor u. Genieten van de omgeving en te gelijkertijd sportief bezig te zijn. Zorg er voor dat u in goede conditie bent, want de heuvelachtige omgeving zorgt voor pittige mountainbikeroutes.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De mountainbiketocht start vanaf ons outdoorcentrum op het bungalowpark Domaine Long Pré in Stavelot. Daar vandaan lopen verschillende routes door de prachtige natuur van de Ardennen. Omgeven door heuvels, bossen en water is dit de perfecte locatie om te mountainbiken in de Ardennen!

Programma

Voordat het mountainbiken kan beginnen krijgt u eerst een uitgebreide uitleg van één van onze Juventa instructeurs over de fietsen en hoe deze te gebruiken. Na de uitleg krijgt ieder een helm en fiets aangemeten, zodat de tocht daarna kan beginnen. De instructeur begeleidt u langs de routes door de prachtige natuur van de Ardennen. Zo bent u sportief bezig, maar kunt u ook heerlijk genieten en ontspannen. De duur van de mountainbiketocht verschilt per route.

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 0655781602 | henk@valdewanne.eu | Kvk: 24322224
1164