Formule 1 Teamweekend Ardennen

Formule 1 Teamweekend Ardennen

In het weekend van 1 september 2012 vindt de jaarlijkse formule 1 race van Franchorchamps weer plaats. Voor de echte autosport liefhebber een unieke gelegenheid zo dicht bij huis. Volg de race live vanaf het circuit voorafgegaand door enkele trainingen en/of de kwalificatie.

Daarnaast kunt u in overleg zelf nog deelnemen aan een leuke teambuildingsactiviteit.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

U kunt met uw personeel of relaties verblijven in een luxe villa. Afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers zoeken we voor u de geschikte villa. Ze beschikken allemaal over een sfeervolle uitstraling en de nodige comfort.

Natuurlijk is een andere accommodatie in overleg inpasbaar. U kunt hierbij denken aan een verblijf in bungalows of een hotel in de omgeving.

Programma

Op zowel vrijdag als zaterdag zijn er diverse open trainingen en op zaterdagmiddag natuurlijk de kwalificatie. Op zondag om 14.00 uur start de daadwerkelijke race!

In overleg plannen we, indien gewenst, tussen de trainingen een leuk teambuilding programma. U kunt hierbij denken aan kimmen, abseilen, een Team Challenge Event, een hike met GPS of groepsdynamische oefeningen.

Catering

In overleg kan de catering ingevuld worden. Deze kan variŽren van een eenvoudig of luxe ingrediŽntenpakket tot compleet verzorgde maaltijden of een sterrenkoks diner.

Prijzen

Formule 1 weekend p.p vanaf 379,00

Prijsvoorbeeld bij 20 personen.

Inclusief
* huur luxe villa
* weekendkaart Formule 1 Bronze
* teambuildingsprogramma

Optioneel
* vervoer
* catering
* reis- en ongevallenverzekering

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geÔnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1091