Winter Beach Adventure

Winter Beach Adventure

Ook in de wintermaanden is het heerlijk toeven in onze gezellige beachbar 't Gorsje.

Overdag zorgen we ervoor dat u het heerlijk warm krijgt tijdens ons actieve en laagdrempelige activiteitenprogramma.

Aansluitend is het de warmte en gezelligheid van onze beachbar die deze winterse dag compleet maakt.Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

Het arrangement vindt plaats op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam bij onze beachclub ‘t Gorsje.

In korte tijd hebben wij de Beachclub een volledig nieuwe eigentijdse uitstraling gegeven waar het, ook in de wintermaanden, heerlijk toeven is. Bij zonnig weer kunt u heerlijk zitten onder een plaid op één van de loungebanken, of met een glas Gluhwein bij een van de vuurkorven op het strand. Binnen brandt natuurlijk ook het haardvuur bij de bar.

Catering
Na afloop van het activiteitenprogramma geniet u van een gezellige fondueavond. U kunt hierbij kiezen uit een vlees- of kaasfondue.

Naast een fondue is het ook mogelijk om dit arrangement te combineren met andere catering invullingen. Denk hierbij aan een winterse lunch, een stamppotbuffet, een winterBBQ op het strand, een dinerbuffet. Zelf een Michelinsterrenmaaltijd bereid door één van de beroemde koks die Nederland bezit behoort tot de mogelijkheden.

Programma

Op deze winterse dag neemt u deel aan een 3-tal activiteiten: powerkiten, teambuilding en beachgolf.

Powerkiten
We beginnen met een korte introductie over de theorie van het powerkiten. Er wordt gewerkt met speciale tweelijns vliegers met wisselende trekkracht. Powerkiten is geschikt voor iedereen en vraagt geen speciale krachten of uithoudingsvermogen.

Teambuilding
Tijdens de teambuildingsopdrachten staat samenwerking op een leuke manier centraal. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan katapult bouwen, wandelende A, calculator game, acid river..

Beachgolf
Afhankelijk van uw gewenste tijdsduur bestaat het beachgolf uit het afslaan en een spelopdracht waarbij er tussen de teams gestreden wordt.

Aansluitend aan het actieve programma staat in onze warme beachclub een heerlijke kaas en/of vleesfondue klaar.

Het is mogelijk de inhoud van de activiteiten aan te passen. Denk hierbij dan aan activiteiten als blokarten, een GPS spel of een creatieve workshop als percussie.

Prijzen

Winter Beach Adventure incl. Fondue 
Van59,00
Voor45,00

Inclusief:
* Programma & begeleiding
* Materiaal
* Kaas/vlees fondue

Exclusief:
* Drankjes
* Verdere catering
* BTW op catering en activiteiten

*Prijsstelling is op basis van 30 personen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1186