Winter Beachgolf Event

Winter Beachgolf Event

Welke sport is ontspannender dan golfen? Golfen op het strand; het zogenaamde beachgolfen is een groeiend succes op de Nederlandse stranden.

Het beachgolf kan door iedereen goed worden beoefend. Zelfs de beginners kunnen d.m.v. een kleine introductie proeven van de golfsport en de technieken van het golfen onder de knie krijgen. Ook in de wintermaanden zetten we graag de diverse holes voor u uit.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De beachgolf clinic wordt georganiseerd op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam vanuit onze beachclub 't Gorsje.

In korte tijd hebben wij de Beachclub een volledig nieuwe eigentijdse uitstraling gegeven waar het, ook in de wintermaanden, heerlijk toeven is. Bij zonnig weer kunt u heerlijk zitten onder een plaid op één van de loungebanken, of met een glas Gluhwein bij een van de vuurkorven op het strand. Binnen brandt natuurlijk ook het haardvuur bij de bar.

Catering
Voor aanvang van de clinic geniet u van een heerlijk winters lunchbuffet.

Het arrangement afsluiten met een borrel en/of diner behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheid. Denk hierbij aan een stamppotbuffet, vlees- of kaasfondue, een winterBBQ op het strand of een dinerbuffet. Zelfs een Michelinsterrenmaaltijd bereid door één van de beroemde koks die Nederland bezit behoort tot de mogelijkheden.

Programma

Onze beachgolf clinic is een compleet programma met chippen, putten en afslaan. Het beachgolf kan door iedereen goed worden beoefend. Zelfs de beginners kunnen d.m.v. een kleine introductie proeven van de golfsport en de technieken van het golfen onder de knie krijgen. Na de introductie lopen de deelnemers een aantal holes om alle technieken uit te proberen in een heuse competitie.

Begeleiding & materiaal

De beachgolfclinic wordt begeleidt door een instructeur van Juventa.

Indien gewenst kunt u er voor kiezen de begeleiding te laten verzorgen door een golfprofessional.

Prijzen

Winter Beachgolf Event incl. lunch 
Van47,50
Voor35,00

Inclusief:
* Programma & begeleiding
* Winterse lunch

Exclusief:
* Drankjes
* Overige catering
* Golfprofessional
* BTW op catering en activiteiten

*Prijstelling uitgaande van 15 personen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geďnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1188