Skiweekend Hotel Egidihof - Kirchberg voor bedrijven

Skiweekend  Hotel Egidihof - Kirchberg voor bedrijven

Kirchberg is al jaren een zeer bekende bestemming bij het Nederlandse wintersportpubliek. Er is altijd wat te doen. In de dorpskern van Kirchberg kunt u zich uitstekend vermaken.

Natuurlijk zijn er behalve après-skiën nog veel meer mogelijkheden in Kirchberg. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk winkelen in de gezellige winkelstraten van Kitzbühel, romantische arrensledetochten maken, een bezoekje brengen aan het casino van het nabijgelegen en gezellige Kitzbühel en gaan rodelen op de verlichte rodelbaan. Voor de wandelaars zijn er 45 kilometer aan wandelroutes.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

Dit moderne familie hotel ligt in het Oosten van het plaatsje Kirchberg. Het is ideaal gelegen. Binnen een paar minuten bevindt je je in het centrum van Kirchberg, waar tevens alle winkels liggen die Kirchberg rijk is. De halte van de skibus ligt naast het hotel en brengt je gratis op vertoon van je skipas naar de pistes. Bij goede sneeuwomstandigheden heb je de mogelijkheid om tot aan het huis terug te skiën.
De kamers zijn gezellig ingericht en uitgerust met vele gemakken zoals douche en wc, kabeltelevisie, radio, telefoon, balkon en haardroger.

Verzorging/ Catering
U verblijft hier op basis van halfpension. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.

Programma

Donderdagavond: vertrek
Vrijdag t/m zondag: skiën/ snowboarden
Zondagavond: vertrek
Maandagochtend: thuiskomst

Skigebied
Kirchberg vormt samen met Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn het Kitzbühler Alpen skigebied. Dankzij grasbedekking tot op grote hoogte is een kleine laag sneeuw al voldoende om hier wintersport te beoefenen. Ook is er een ultramodern besneeuwingssysteem en onder andere daardoor sneeuwzekerheid van december tot april.

Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in dit gebied. Oude stoeltjesliften zijn afgebroken, vervangen of uitgebreid. Er is zelfs een kunstmatig meer aangelegd om als toeleverancier te dienen voor de vele sneeuwmachines. Het gebied dat kunstmatig besneeuwd kan worden is tevens vergroot.

Periode

Beschikbaarheid op aanvraag

Prijzen

Skiweekend Kirchberg359,00

Inclusief
* Vervoer per Royal Class bus
* Verzorging chauffeur
* Logies 2 nachten
* 3-daagse skipas Kitzbuhel
* Verzorging op basis van halfpension
* BTW

Optioneel
* Reisbegeleiding
* Skilessen
* Skimateriaal
* Ontbijt bij aankomst
* Diner op vertrekdag
* Vervoer per vliegtuig
* Verzekeringen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1108