Business Bootcamp Brouwersdam

Business Bootcamp Brouwersdam

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, organiseert The Bootcamp Club de zogeheten Business Bootcamp. Of het nou gaat om ÚÚn intensieve Bootcamp Training, een survivalweekend in de Ardennen om of het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, gezamenlijke inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. In groepsverband trainen en presteren leidt tot teambuilding, solidariteit en onderlinge verbondenheid.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De Business Bootcamp verzorgen we vanuit onze gezellige Beachclub 't Gorsje gelegen op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp.

Catering
Naast de fysieke workout is een goede verzorging van de inwendige mens zeker zo belangrijk. Kies daarom voor een aansluitend hapje of drankje, een gezonde lunch of voedzaam diner.

Programma

The Bootcamp Club zou haar naam geen eer aan doen als er voor Business Bootcamp niet ook echte Bootcamp Training zou bestaan.

Naast het verbranden van vet werken we aan conditie, kracht, co÷rdinatie, souplesse, explosiviteit en snelheid. Heerlijk in de openlucht. Oftewel back to basics met om en om hardlopen en oefeningen zoals push-ups, squats, burpees, sit-ups en lunges.

Door tijdens de trainingen de interactie tussen collegaĺs, ongeacht de plaats in de hiŰrarchie, te bevorderen ontstaat er een ongeŰvenaarde onderlinge eenheid. Het gezamenlijk succesvol afleggen van een zware Bootcamp Training geeft een gevoel van overwinning die symbool moet staan voor de prestaties op de werkvloer.

Prijzen

Business Bootcamp p.p. vanaf10,00

Een gemiddelde Bootcamp duurt 1 uur en 15 minuten.

Inclusief:
* Begeleiding en instructie
* BTW

Exclusief:
* Vervoer
* Catering en dranken

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1203