Weekend mountainbiken in de Ardennen

Mountainbiken en downhillen in de Ardennen. Tijdens een heerlijk weekend de omgeving van de Belgische Ardennen verkennen.

De Belgische Ardennen lenen zich natuurlijk perfect voor een actief weekend mountainbiken. Vanuit ons outdoorcentrum zitten we direct midden in de bosrijke en heuvelachtige Ardennen. Routes zijn er in overvloed en varieren in lengte en zwaarte.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

Tijdens dit weekend kunt u verblijven in 6-persoons appartementen op ons outdoorcentrum Domaine Long Pre in Stavelot. Uw appartement staat direct aan de rivier de Ambleve aan de voet van de heuvels en het bos.

Of wit u een echt kampeergevoel creŰren tijdens dit weekend? Dan kunt u verblijven in 2-persoons tenten op camping de Challes, aan het gelijknamige riviertje, in Stavelot. Daarnaast is er een verblijfstent met tafels en banken aanwezig evenals een kooktent en een kampvuurplaats. De schitterende bossen en het woeste berglandschap zijn voor veel mensen een reden om hier de vakantie door te brengen.

Activiteiten

Het weekend staat in het teken van het mountainbiken. Gedurende 2 dagen rijden we diverse routes in de vallei van de rivier de Ambleve.

Catering

Indien gewenst kunnen we tevens de nodig catering verzorgen. Dat kan in de vorm van een maaltijdenpakket of verzorgd in het restaurant.

Prijzen

Weekend mountainbiken in bungalows p.p. vanaf:129,00
Weekend mountainbiken in tenten p.p. vanaf:109,00

Prijsvoorbeeld bij 18 personen

Inclusief:
* 2 Overnachtingen
* Toeristenbelasting
* 2 Dagen mountainbiken incl. materialen
* BTW

Exclusief
* Vervoer
* Verdere catering
* Reis -en ongevallenverzekering

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 0655781602 | henk@valdewanne.eu | Kvk: 24322224
964