Winter weekend groepen Ardennen

Lekker relaxen in een luxe villa met onder andere openhaard en sauna.

Droom mee en maak het werkelijkheid! Een weekend relaxen in een luxe villa, luxe landhuis of kasteel in de prachtige natuur van de Ardennen. U kunt heerlijke wandelingen maken in de Ardense natuur, langs de mooie plekjes aan de rivier. Genietend uitrusten van het uitzicht als u boven op de top staat. Word één met de natuur en voel het voldane gevoel na de wandeling met een glas wijn bij de gezellige openhaard. Tijdens dit weekend wordt alles voor u verzorgt, dus het zal u werkelijk aan niets ontbreken...

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Accommodatie

Met uw groep kunt u verblijven in een luxe villa of landhuis. In de wintermaanden is het heerlijk thuiskomen in uw eigen luxe villa of landhuis. In overleg selecteren we een landhuis met minimaal een open haard en sauna en mogelijk met een jacuzzi of zelfs inpandig zwembad.

Programma

Ook in de wintermaanden hebben de Belgische Ardennen u veel te bieden. Overdag kunt u lekker actief bezig zijn waarna u heerlijk thuiskomt in uw luxe villa met knapperend haardvoor en warme sauna.

Op de zaterdag stellen we in overleg een programma samen wat afgestemd wordt op de weersomstandigheden en natuurlijk uw wensen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:
* een challengeparcours met touwbruggen
* mountainbiken
* klimmen & abseilen
* klettersteig
* grotbezoek
* hike met GPS
* misschien raften

Catering

De basis van uw weekend is uw luxe accommodatie en natuurlijk lekker eten en drinken. U krijgt een ingredientenpakket aangeleverd waarmee u in een handomdraai zelf de maaltijden op tafel zet.

Periode

Buiten is het koud maar binnen knappert de open haard. Ook in de maanden van november tot en met maart is het heerlijk genieten in de Belgische Ardennen.

Prijzen

Winter weekend p.p. vanaf169,00

Inclusief
* huur van een luxe villa
* ingredientenpakket
* activiteiten in overleg
* begeleiding en instructie

Exlusief:
* dranken
* servicekosten
* vervoer

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1131