Clinic of cursus Kitesurfen Brouwersdam

Clinic of cursus Kitesurfen Brouwersdam

Kitesurfen is een populaire sport en niet voor niets! Het is een sport waarbij je met grote snelheid over het water kunt scheren en enorme sprongen kunt maken. Dit alles in een natuurlijke omgeving. Dit maakt de sport enorm gaaf om te doen en gezond voor lichaam en geest.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De Brouwersdam is de ideale locatie voor tal van strandsporten. Maar ook maakt de aanwezigheid van de verschillende strandpaviljoens het ideaal voor een leuke dag uit met uw groep.

Ook binnen de wereld van kitesurfen staat de Brouwersdam zeer goed bekend. De Brouwersdam is in de laatste jaren uitgegroeid tot een waar kitesurf-mecca. De afwezigheid van sterke stoming of golfslag maken het de ideale leslocatie.

Accommodatie

Indien gewenst kunt u er voor kiezen gedurende het weekend te verblijven in een ingerichte bungalowtent op recreatiepark de Klepperstee in Ouddorp.

Programma

Afhankelijk van jullie eigen ervaring en interesse kun je 1 of 2 lessen boeken of een complete cursus.

Introductieles
Ideaal om in een korte tijd kennis te maken met de sport. Als eerste een korte introductie over het kitesurfen. Vervolgens ga je met een trainer kite op het strand oefenen en daarna zo snel mogelijk het water in om erachter te komen wat de krachten zijn van een grote kite.

Beginnersles
Deze dag zetten we de eerste stap die je moet zetten als je wil leren kitesurfen. In deze les leer je de basisvaardigheden en basis regels van het kitesurfen.

Vervolg les
Tijdens deze les zullen we je leren hoe je een waterstart kan maken! Dit zijn de eerste stappen naar het zelfstandig kitesurfen! En vergis je niet, hier komt nog een hoop bij kijken. Na de les zal je zelfstandig je kite kunnen oplaten en sta je waarschijnlijk al de eerste meters op je board! Pas op, vanaf nu is het verslavend!

Les 3 voor cursus
Les 3 gaat door op de tweede les. Waaronder het verder oefenen van de waterstart en op het board blijven staan.

Les 4 voor cursus
De laatste les van de cursus kan je zelfstandig aan de slag. We leren je hoe je kunt varen, bochten kunt maken en misschien lukt het wel op hoogte te lopen. Ook wordt er nog gewerkt aan de veiligheid en techniek.

Voor meer informatie kun je tevens kijken op onze website www.kitesurfcentrum.nl

Prijzen

Beginnersles (3 uur)75,00
2 dagdelen cursus (6 uur)135,00
3 dagdelen cursus (9 uur)200,00
4 dagdelen cursus (12 uur)260,00
Privéles (2 uur)90,00

Inclusief:
* Gebruik van materiaal
* Begeleiding en instructie
* BTW

Na de 4e les ontvang je het IKO certificaat waarop staat wat je niveau is en waarmee je wereldwijd materiaal kunt huren. Bovendien kunnen we bij het boeken van deze les een zeer aantrekkelijke prijs voor een mooie set kitesurf-materiaal aanbieden. Dit gaat in samenwerking met Jonker Funsports in Renesse.

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geďnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1092