2e Persoon gratis blokarten met Pinksterweekend!

2e Persoon gratis blokarten met Pinksterweekend!

Het Pinksterweekend komt er weer aan! Dit betekent dat je weer genoeg tijd hebt om leuke dingen te doen met vrienden en/of familie! Bang dat je niet kan blokarten? Natuurlijk wel! Voor alle vakantiegangers hebben wij een leuke aanbieding bij Juventa.

Lekker rijden over de verlaten stranden van de Brouwersdam en genieten van het mooie weer. Nu 1 uur blokarten met 2 personen op basis van gedeelde kart voor maar 25 euro!

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De activiteit vindt plaats op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam. De locatie kenmerkt zich als prachtige omgeving met strand, zee en belangrijkste bron voor blokarten en powerkiten: De wind! De locatie biedt ook parkeerplaats dichtbij locatie.

Catering
Mocht u voor of na de clinic blokarten nog willen genieten van een hapje en drankje dan bent u van harte welkom bij onze beachclub 't Gorsje aan de Brouwersdam.

Programma

Na een korte instructie over de techniek en niet te vergeten de veiligheid van het blokarten kunt u direct het parcours op. Voort geblazen door de wind in het zeil kunnen de blokarts een hoge snelheid ontwikkelen. Durf jij je grenzen te verleggen en harder te gaan dan je schaduw?! Het bochtenwerk is spectaculair en zorgt voor een heerlijk onderbuikgevoel. Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden.

Op basis van deze aanbieding maakt u gedurende de clinic gebruik van 1 kart per 2 personen.

Periode

De aanbieding geldt alleen van zaterdag 26 mei tot en met maandag 28 mei op basis van beschikbaarheid.

De aanbieding geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Prijzen

Aanbieding Hemelvaartweekend 
Prijs voor 2 personen, 1 kart25,00

Opties

Voor beschikbaarheid en boekingen kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 06-24678440

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1196