Beleef bunkerroute de Punt per GPS

Beleef bunkerroute de Punt per GPS

GPS-wandelen is een mooie combinatie van wandelen, zoeken, puzzelen, gebruik maken van nieuwe techniek, samenwerken en lekker in de natuur actief bezig zijn.

Ook in de wintermaanden zijn GPS wandelingen uitermate geschikt als bedrijfsuitje of groepsarrangement.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

Startpunt van de GPS route is de gezellige Beachclub 't Gorsje. De Beachclub is gelegen aan het mooiste strand van Nederland en er wordt deze winter weer een aangename sfeer neergezet. Relaxen op de loungebanken en genieten van een geweldig uitzicht in het winterse zonnetje, of lekker binnen bij de openhaard. Ook deze winter kunt u van vrijdag tot en met zondag genieten op de het strand.

Programma

Vanuit Beachclub 't Gorsje start een uitdagende GPS route naar recreatiegebied de Punt. De route brengt de deelnemers langs de bunkers van de Tweede Wereldoorlog, met een educatief karakter. Zo ontstaat een interessante verbinding tussen natuur en cultuurhistorie. Bovendien biedt deze locatie een uitstekend uitkijkpunt over Goeree-Overflakkee en de Voordelta.

Catering

Na de wandeling geniet u van een heerlijke Gluhwein of warme chocolademelk met slagroom.

Natuurlijk heeft u de mogelijkheid voorafgaand of nadien nog te genieten van een hapje en/of drankje. U kunt hierbij denken aan onze lekkere tapa's , een fondue, een lekker lunch of een verrassende maaltijd van de kaart.

Prijzen

GPS wandeling p.p. vanaf19,00

Inclusief:
* GPS gebruik
* instructie handleiding
* uitgezette wandeling
* Gluhwein of warme chocolademelk
* BTW

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1065