Blokarten aan de Brouwersdam

Blokarten aan de Brouwersdam

Blokarten is een echte windactiviteit waarbij u zittend in een strandstoel door middel van een groot zeil voortbeweegt over het strand. Deze strandsport is geschikt voor iedereen die eens een unieke ervaring wil beleven. Laat u dus vooral verrassen door het onderbuikgevoel dat blokarten te weeg brengt.

Het hele jaar, afhankelijk van het getijde en beschikbaarheid, te boeken op elke zaterdag en zondag. In juli en augustus dagelijks.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De clinic blokarten wordt gegeven op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Catering
Gedurende deze dagactiviteit hoeft het je aan niets te ontbreken. Vanuit onze eigen beachclub ’t Gorsje (www.tgorsje) verzorgen we graag uw hapje en drankje.

Programma

De blokarts staan bij aankomst gereed en na een korte instructie over de techniek en niet te vergeten de veiligheid van het Blokarten, kunt u direct het parcours op. Met de wind in het zeil kunt u met de blokart een hoge snelheid ontwikkelen. Het bochtenwerk is spectaculair en zorgt voor een heerlijk onderbuikgevoel. Een blokart stuurt gemakkelijk en de snelheid is goed in de hand te houden. Durf jij je grenzen te verleggen en harder te gaan dan je schaduw?!

Prijzen

Prijzen vanaf, per persoon 
Clinic Blokarten 1 uur25,00
Clinic Blokarten 1,5 uur30,00
Clinic Blokarten 2 uur35,00

Prijzen zijn op basis van 2 personen per blokart. Indien u een eigen blokart wil gebruiken dan betaalt u € 10,00 toeslag per persoon per uur.

Inclusief
* Programma organisatie en uitvoering
* Begeleiding en instructie
* Benodigde materialen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1093