Clinic Blokarten en Powerkiten Brouwersdam

Clinic Blokarten en Powerkiten Brouwersdam

Strandzeilen oftewel Blokarten is de nieuwste trend als het gaat om strandsporten. Beleef de sensatie van snelheid door windenergie. Het is laagdrempelig, instant fun en toch uitdagend! Uitermate geschikt als vrijgezellendag of spannende activiteit voor een familie- of sportdag.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

Onze clinics blokarten en powerkiten worden gegeven vanaf ons Kitesurfcentrum Zeeland op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam.

Duur van de clinic blokarten is 1 uur en van de clinic powerkiten eveneens 1 uur. U kunt een kart delen per 2 personen of tegen een toeslag rijden met een eigen kart.

Catering
Indien gewenst kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw clinic te combineren met de nodige catering. Vanuit ons strandpaviljoen 't Gorsje verzorgen we graag uw lunch of uitgebreide barbecue.

Programma

Na een korte instructie over de techniek en niet te vergeten de veiligheid van het Blokarten, kunt u direct het parcours op. Voort geblazen door de wind. Durf jij je grenzen te verleggen en harder te gaan dan je schaduw?!

Naast het Blokarten gaan de deelnemers powerkiten. Er wordt gewerkt met speciale tweelijns vliegers met wisselende trekkracht. Powerkiten is geschikt voor iedereen en vraagt geen speciale krachten of uithoudingsvermogen. Wat powerkiten wél vraagt is volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur! De basis van powerkiten is leren 'voelen'.

Prijzen

Clinic blokarten en powerkiten p.p. va.35,00

De prijs is op basis van 2 personen per blokart. Indien u een eigen blokart wilt dan betaalt u € 10,00 toeslag per persoon.

Indien u enkel een clinic Blokarten wilt volgen dan krijgt u een korting van € 10,00 p.p. op de prijs.

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geďnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1119