Clinic kitebuggyen

clinic Kitebuggyen in Zeeland met uw vriendengroep, collegas of bedrijf

Kitebuggyen is een spectaculair onderdeel van de vliegersport. Met dit spectaculaire programma heeft u een unieke activiteit in het vizier. We beginnen met het besturen van een grote twee-lijns vlieger. Het is belangrijk dat men eerst de vlieger goed onder controle heeft. Pas dan kan er gekitebuggyed worden. De trekkracht van de vlieger wordt gebruikt om in de buggy snelheid te krijgen.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

Het kitebuggyen vindt plaats op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam, ter hoogte Port Zelande.

De clinic wordt gegeven aan groepen van minimaal 3 deelnemers.

Catering
Indien gewenst kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw clinic te combineren met de nodige catering. In samenwerking met strandpaviljoen het t Gorsje verzorgen we graag uw lunch of uitgebreide barbecue.

Programma

Tijdens deze clinic gaan we kracht omzetten in snelheid door middel van de buggy, een laag driewielig karretje. Voordat we hiermee starten moet je natuurlijk de stuur- en remtechnieken beoefenen voordat je alleen op pad kunt. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de basistechnieken snel onder de knie zal hebben.

Achterover liggend op drie wielen, dicht bij de grond, razen we over het strand. Gebruikmakend van de wind, de vlieger controleren met je handen, de buggy met je voeten, de juiste koers aanhouden en gaan!

Om het voor iedereen toegankelijk te maken hebben wij diverse soorten vliegers met meer of minder kracht waardoor zowel de vrouwen en mannen letterlijk aan hun trekken kunnen komen. Kitebuggyen is een verrassende activiteit, waarbij iedereen zelf zijn of haar tempo kan bepalen. De clinic duurt 3 uur.

Prijzen

Prijs p.p. per 3 uur55,00

Inclusief
* BTW
* Begeleiding en instructie
* Materialen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1113