Clinic Suppen (Stand Up Paddling)

Suppen

Stand Up Paddling (Suppen) is de meest groeiende sport van dit moment. Dit komt omdat het voor iedereen toegankelijk is. Bij het suppen gebruiken we een groot surfboard en een peddel. Staand op een groot board peddel je door het water.

De clinic suppen is uitermate geschikt voor een vrijgezellendag of teamuitje en perfect te combineren met andere activiteiten en de nodige catering.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De clinic suppen wordt gegeven bij ons strandpaviljoen ĺt Gorsje. 't Gorsje is gelegen op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp.

Programma

Bij aankomst beginnen we met een korte instructie over het suppen. Bij het suppen gebruiken we een groot surfboard en een peddel. Staand op een groot board peddel je door het water. Het grotere board is makkelijker om je evenwicht te behouden. Binnen korte tijd heeft u het suppen al redelijk onder de knie.

Catering

Indien gewenst kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw clinic te combineren met de nodige catering. Vanuit ons strandpaviljoen 't Gorsje verzorgen we graag uw lunch of uitgebreide barbecue.

Prijzen

Clinic suppen 1,5 uur p.p. vanaf20,00
Clinic Suppen 2 uur p.p. vanaf25,00

Inclusief:
* begeleiding en instructie
* materialen
* BTW

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1150