Creatieve workshops

Creatieve workshops

Naast de sportieve activiteiten organiseert Juventa Beachevents ook een tal van workshops op de verschillende gebieden. Creatieve workshops zoals wrakhout schilderen of zandsculpturen maken, Body & Mind workshops zoals Tai Chi en Yoga maar ook muziek en dans workshops daarbij kan men denken aan Percussie.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De creatieve workshops worden gegeven bij onze beachclub 't Gorsje gelegen op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam. Bij mooi weer kunt u bijvoorbeeld heerlijk zitten op één van de loungebanken.

Catering
Catering kan ook naar eigen wens ingevuld worden. Denk hierbij aan een lunch voorafgaand aan de workshop of een afsluitende borrel of BBQ.

Programma

Er is een keuze uit de volgende creatieve workshops:

Percussie (1uur en 15minuten)
Samen Afrikaanse muziek maken met kleine slagwerkinstrumenten en een aantal instrumenten die uit de wereldmuziek afkomstig zijn. Teambuilding, samenwerking en ritmische vaardigheden worden tijdens de workshop geoefend.

Wrakhout schilderen (2,5 uur)
Op zoek naar een leuke en inspirerende ervaring? Probeer eens te schilderen op Wrakhout en schelpen! Maak zelf de mooiste kunstwerken op deze speciale materialen.

Yoga (1 uur)
Yoga is van origine een hindoeïstische filosofie. Yoga bestaat uit oefeningen waarbij wordt geleerd om de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen.

Tai-Chi (1 uur)
Tai Chi is een chinese vechtskunst. Het is de bedoeling dat lichaam en geest één worden door het lichaam van binnen uit, vanuit het innerlijk bewustzijn te trainen door middel van langzame bewegingen.

Prijzen

Workshop Percussie25,00
Workshop Wrakhout schilderen35,00
Workshop Yoga12,50
Workshop Tai-Chi12,50

Inclusief:
* workshop en begeleiding
* benodigde materialen

Exclusief:
* Catering en dranken

*Prijstelling uitgaande van 15 personen

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1194