Vrijgezellen Bootcamp Brouwersdam

Vrijgezellen Bootcamp Brouwersdam

De invulling van een vrijgezellendag is altijd weer een uitdaging. Je moet rekening houden met verschillende aspecten als de activiteit, gezelligheid, afwisseling en natuurlijk de kosten.

Bootcamp is een spierversterkende full body workout voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus. Niets geen luxe sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basic.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

De Vrijgezellen Bootcamp verzorgen we vanuit onze gezellige Beachclub 't Gorsje gelegen op het Noordzeestrand aan de Brouwersdam in Ouddorp.

Catering
Naast de fysieke workout is een goede verzorging van de inwendige mens zeker zo belangrijk. Kies daarom voor een aansluitend hapje of drankje, een gezonde lunch of voedzaam diner.

Programma

Afhankelijk van jullie groepssamenstelling en wensen kan de Vrijgezellen Bootcamp uitgevoerd worden in verschillende thema's. Je kunt hierbij denken aan:
* Fun
* Fysiek
* Health

De workouts zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en worden afgestemd op de verschillende fysieke niveau's binnen de groep.

Prijzen

Vrijgezellen Bootcamp p.p. vanaf10,00

Een gemiddelde Bootcamp duurt 1 uur en 15 minuten.

Inclusief:
* Programma en uitvoering
* BTW

Exlusief:
* Vervoer
* Catering en dranken

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Offerte:

Vraag een offerte aan: klik hier

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1204