Driedaags introductiekamp Zeeland

Driedaags introductiekamp Zeeland

Het begin van het schooljaar staat op veel onderwijsinstellingen weer in het teken van de introductiekampen. Onze locatie in Zeeland is uitermate geschikt voor groepen tot wel 1400 personen.

Camping Duin & Strand in Scharendijke is volledige ingericht op jongeren. Daarnaast is de ligging uniek op een steenworp afstand van zowel het Grevelingenmeer als het Noordzeestrand.

Locatie & accommodatie

Programma

Opties en prijzen

Locatie

Jongerencamping Duin & Strand in Scharendijke. Camping Duin & Strand is volledig ingesteld op een jeugdig publiek. Er is een gezellig cafe en een landelijk bekende discotheek.

Accommodatie

De groep verblijft per 6 personen in een bungalowtent. Er zijn bijna 200 bungalowtenten beschikbaar. Enkele zijn geschikt voor 4 personen. Groepen tot zelfs ruim 1000 studenten of jongeren kunnen hierdoor ontvangen worden.

Programma

Tijdens het activiteitenprogramma staat een gezamenlijke beleving en samenwerking centraal. Het programma kan in overleg bijvoorbeeld ingepast worden op de eerste en tweede dag. Op de avond van de tweede dag kan een groot feest gepland worden in de discotheek waarbij we de derde dag gebruiken om uit te slapen en op te ruimen.

Activiteiten die ingepast kunnen worden zijn:
* Powerkiten
* Raften
* Kayakken
* Stand up Paddling
* Teamspellen
* Constructie opdrachten
* Beachvolleybal
* Beachsoccer
* Beachtennis

Catering

Indien gewenst kan de catering verzorgd worden.

Prijzen

Introductiekamp p.p. vanaf79,00

Inclusief:
* Huur tenten 2 nachten
* Tweedaags programma
* BTW

Exclusief:
* Vervoer
* Catering en dranken
* Toeristenbelasting

Hoe nu verder?

Heb je vragen of ben je ge´nteresseerd in een offerte?
tel: 010-4550801
e-mail: info@juventa.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224
1220