Activiteiten

Segway rijden in Zeeland

De Segway is het eerste zelfbalancerend en electronisch aangedreven vervoersmiddel ter wereld. Met behulp van een segway ben je in staat om op een snelle manier voort te bewegen. De segway betaat uit twee grote wielen, een plateau en een stuur. Door met je lichaam te bewegen gaat de Segway rijden en kun je sturen. Wanneer je rechtop blijft staan komt de segway niet van zijn plaats. De segway heeft op deze manier een heel natuurlijke manier van besturen die iedereen in 10 minuten beheerst. Een unieke ervaring die je niet snel vergeet!

Elektro scooter rijden in Zeeland

Nieuw, milieuvriendelijk en leuk!

Verken de omgeving van onze beachclub 't Gorsje per elektroscooter. Voor groepen verzorgen we toertochten met bijvoorbeeld een bezoek aan geitenboerderij de Mekkerstee in Ouddorp.

Bootcamp in Zeeland

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Deze cardiovasculaire en spierversterkende full body workout is voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus. Niets geen luxe sportscholen, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat zonder toestellen. Lekker in de buitenlucht, back to basics.

Blokarten in Zeeland

Blokarten is een spectaculaire, uitdagende activiteit op het gebied van strandactiviteiten! Het lijkt veel op zeilen en is zelfs voor een onervaren persoon snel aangeleerd. Deze fantastische activiteit staat garant voor actie, snelheid & competitie en is uitermate geschikt als bedrijfsuitje, of gezellige activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag. Scheur met de strandzeil buggy op volle snelheid langs de vloedlijn en troef uw vrienden, collega s of familieleden af in een spannende race!

Powerkiten in Zeeland

Kiten is vliegeren met een speciale krachtige twee-lijns vlieger. Houd je van wind, snelheid en kracht. Dan is powerkiten een geschikte sport voor jou! Powerkiten is geschikt voor iedereen en vraagt geen speciale krachten of uithoudingsvermogen. Wat powerkiten wťl vraagt, is volledige overgave aan de elementen en de kracht van de natuur! Powerkiten is ook de basis voor het kitesurfen en kitebuggyen. Beleef het zelf!

Stand up paddling in Zeeland

Stand Up Paddling (Suppen) is een van de snelst groeiende watersporten van dit moment. Dit komt omdat het voor iedereen toegankelijk is. Houd je van natuur en ontspanning dan is suppen echt de juiste sport voor jou! Staand op een groot board ga je met behulp van een peddel door het water. Zo wordt de natuur boven en onder water intenser beleeft. Voor de natuurliefhebbers is deze activiteit een echte aanrader!

Kitesurfen in Zeeland

Kitesurfen is dť sport van de 21ste eeuw voor in -en op het water. En jij kunt het beleven bij ons op de Brouwersdam! Momenteel is kitesurfen een van de snelst groeiende watersporten van de wereld. Met al het gemak krijgt u deze mooie sport zo onder de knie. Je ervaart een enorme vrijheid met het board onder de voeten en kan ongekende hoogte bereiken. Om veilig te kunnen kitesurfen krijg je een veilige basisuitrusting ter beschikking tijdens de clinic.

Kitebuggyen in Zeeland

Kitebuggyen is een spectaculair onderdeel van de vliegersport. Met dit spectaculaire programma heeft u een unieke activiteit in het vizier. We beginnen met het besturen van een grote twee-lijns vlieger. Het is belangrijk dat men eerst de vlieger goed onder controle heeft. Pas dan kan er gekitebuggyed worden. De trekkracht van de vlieger wordt gebruikt om in de buggy snelheid te krijgen.

Creatieve workshops in Zeeland

Naast de sportieve activiteiten organiseerd Juventa Beachevents ook een tal van workshops op de verschillende gebieden. Creatieve workshops zoals schilderen in teams of zandsculpturen maken, Body & Mind workshops zoals Tai Chi, Capoeira en Schermen maar ook muziek en dans workshops daarbij kan men denken aan Salsa dansen en Percussie.

Beachvolleybal in Zeeland

Beachvolleybal is een spel dat wordt gespeeld door 2 teams van 2 of 3 spe(e)l(st)ers op een zandveld gescheiden door een net. Dť sport die bij een ieder van ons bekend staat als fun! En waar iedereen aan kan deelnemen jong en oud. De actie en competitie, maar tegelijkertijd de ontspanning maken beachvolleybal een alledaags sportactiviteit. De vaardigheden van Beachvolleybal zijn aanvallen, verdedigen, service pass en blokken. Deze sport is goed te combineren met andere sporten.

Beachgolf in Zeeland

Beachgolf is een compleet programma met chippen, putten en afslaan en eventueel een hapje en/of een drankje voor en/of na de clinic. Het beachgolf kan door iedereen goed worden beoefend. Zelfs de beginners kunnen d.m.v. een kleine introductie proeven van de golfsport en de technieken van het golfen onder de knie krijgen. Deze activiteit kan u de unieke belevenis geven van ontspanning en inspanning.

GPS-spellen in Zeeland

Het GPS-spel is spannend, actief, cultureel en natuurlijk gezellig. Uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. Voor dit spel hebben wij een aantal themaís:
* GPS spel Durven!Denken!Doen!
* GPS spel De moorzaak
* GPS spel Receptenroof
* GPS spel De kunstroof
Elk thema heeft een eigen verhaal en levert een ander spannend avontuur op.

Beachsoccer in Zeeland

In 1997 werd de eerste Beach Soccer wedstrijd in Nederland gespeeld, op een klein strandveldje op Scheveningen (KNVB). Beachsoccer is strandvoetbal waarbij er ťťn keeper en vier veldspelers tegen een ander team spelen. Beachsoccer is zwaarder dan normaal voetbal omdat het rennen in zand moeizamer verloopt dan op vlak ondergrond. Zowel mannen als vrouwen kunnen deelnemen aan deze sportieve belevenis.

BrandingkanoŽn in Zeeland

KanoŽn is een recreatieve activiteit. Bij het kanoŽn kunt u volledig zelf bepalen welk ritme u aanhoudt. Alles draait om gezelligheid, lekker nat worden en actief bezig zijn. KanoŽn is de ultieme outdoor belevenis. Branding kanoŽn vindt plaats op zee! Tijdens brandingkanoŽn bevaar je de branding met een sit-on-top kajak. Je blijft met de kajak dicht bij de Noordzeekust, waar de golven op hun hoogst zijn. Overwin de golven en vaar met de golven weer richting het strand!

Branding raften in Zeeland

Raften is een uitdagende teamsport waarbij je als deelnemer je grenzen kunt verleggen. Beleef fun en sensatie in de branding! Met je team van 6 tot 8 personen ga je in de Raft al peddelend de golven en branding van de Noordzee trotseren. Fun avontuur en teamspirit staan bij deze activiteit voorop. Teamwork, conditie, kracht en souplesse zijn vereist voor het neerzetten van een goed resultaat. De deelnemers kunnen in meerdere boten tegelijkertijd op het water. De activiteit raften is grensverleggend.

Sanjo vliegeren in Zeeland

Het Sanjo vliegeren is uit het verre oosten overgewaaid. In de verscheidene Oosterse culturen wordt er al eeuwen lang met Sanjo vliegers gestreden voor de eer van de overwinning. U kunt nu zelf ook een fysiek vriendelijke variant aangaan van het Sanjo vechtvliegeren. Competitie, actieve bezigheid en creativiteit zijn de elementen van het Sanjo vliegeren. Zin in een wedstrijd? De tegenstander moet je uitschakelen door zijn vlieger af te snijden zonder dat je vlieger zelf uit de lucht valt.

Ultimate Frisbee in Zeeland

Ultimate Frisbee is een van de meest intensieve teamsporten die er bestaan. Zowel de spelers als de schijf zijn constant in beweging. Tijdens Ultimate Frisbee worden de deelnemers getest op samenwerking en doorzettingsvermogen. Bij dit spel draait alles om effectieve samenwerking, want zonder deze samenwerking kunnen er geen punten worden gescoord. Ontdek het zelf!

Vlotbouwen in Zeeland

Een vlot bouwen is niet moeilijk, maar ťťn die blijft drijven kan wel moeilijk zijn! Gaat u de uitdaging aan? De materialen die nodig zijn, zijn aanwezig. Samen met uw mensen kunt u overgaan op het bouwen van een vlot. Samenwerking, competitie en inzicht om een vlot te laten drijven kunnen tot een goed resultaat leiden. Nadat de materialen verdeeld zijn per team krijg je een korte instructie en wat tips van de instructeur en ga je samen met je teamgenoten (4 tot 6 personen per vlot) overleggen hoe een zeewaardig vlot te bouwen.

Mountainbiken in de Ardennen

Fietsen is de laatste jaren steeds populairder geworden mede door het bewust bezig zijn met een gezonde levensstijl van mensen. De mountainbike leent zich perfect voor een verplaatsing door de Ardense omgeving. Kenmerkend zijn de dikke banden, het stevige frame en de vele versnellingen. Veiligheid is heel belangrijk. Juventa verzorgt veiligheidsmateriaal. Na een instructie over onder andere het gebruik van de fiets en de helm en de verschillende schakelopties starten de deelnemers aan dit avontuur.

Raften in de Ardennen

Raften is een uitdagende teamsport waarbij je als deelnemer je grenzen kunt verleggen. Raften kan op ťťn of meerdere rivieren in de Belgische Ardennen. Teamwork, conditie, kracht en souplesse zijn vereist voor het neerzetten van een goed resultaat. De deelnemers kunnen in meerdere boten tegelijkertijd op het water. Deze sport gaat samen met krachtige stroming van het water. De activiteit raften is grensverleggend en kan bijdrage aan de ultieme belevenis in de Ardennen.

Klimmen & abseilen in de Ardennen

Juventa organiseert klimmen en abseilen in de steengroeve in Aywaille. En u kunt erbij zijn! Aywaille is een prachtige locatie met verschillende klim en abseil mogelijkheden. Teamwork, kracht en vertrouwen zijn de belangrijkste elementen om een succesvol een rotswand te trotseren. De veiligheid is heel belangrijk! Er zijn verschillende moeilijkheidsgradaties, zodat in principe iedereen deel kan nemen aan dit activiteit. Gezekerd door een klimgordel en onder toezicht van onze professionele instructeurs wordt uw veiligheid nauwlettend in de gaten gehouden.

KanoŽn in de Ardennen

KanoŽn is een recreatieve activiteit. Tijdens de kano expeditie zakt de groep in 1- of 2-persoons kanoís de rivier de AmblŤve af van de waterval van Coo naar het dorpje Cheneux (een traject van ca. 9 km.). Bij het kanoŽn kunt u volledig zelf bepalen welk ritme u aanhoudt. Alles draait om gezelligheid, lekker nat worden en actief bezig zijn. KanoŽn is de ultieme outdoor belevenis. Op de rivier de AmblŤve geniet u van de omgeving en kunt u heerlijk ontspannen. Oordeelt u zelf?!

Challengeparcours in de Ardennen

Het Challengeparcours is een belevenis om nooit te vergeten. Bungalowpark Domaine Long Prť is hiervoor de ideale uitvalsbasis. De locatie is bosrijke met heuvels en kabbelend water. Gedurende het Challengeparcours worden de volgende skills voortdurend op de proef gesteld: conditie, samenwerking en fysieke gesteldheid. Het passeren van touwbruggen, vlotbouwen, een rivier-en/of moerasdoorsteek en tokkelen zijn de elementaire onderdelen voor een complete actieve dag. U kunt er bij zijn!

Tokkelen in de Ardennen

Durft u het aan? Tokkelen is het afdalen aan een diagonaal gespannen lijn. Hangend aan een lange kabel van staal, omgeven door heuvels, bossen en water gaat u met een katrol naar beneden. Het tokkelen is ongelooflijk spannend en leuk om te doen natuurlijk. Dit komt door de hoge snelheid en gigantische onderbuikgevoel dat tokkelen te weeg brengt. Deze activiteit is goed te combineren met andere buiten activiteiten.

Boogschieten in de Ardennen

Heeft u altijd al eens met een echt pijl en boog willen schieten? Boogschieten in de Ardennen is een leuke activiteit waarvoor spierkracht en coŲrdinatie zijn vereist. Deze activiteit is goed te combineren met een andere buiten activiteiten.

Vlotbouwen in de Ardennen

Een vlot bouwen is niet moeilijk, maar ťťn die blijft drijven kan wel moeilijk zijn! Gaat u de uitdaging aan? De materialen die nodig zijn, zijn aanwezig. Samen met 4-6 personen kunt u overgaan op het bouwen van een vlot. Nadat de materialen verdeeld zijn per team krijg je een korte instructie en wat tips van de instructeur. Samenwerking, competitie en inzicht zijn de belangrijkste vaardigheden.

Paintballen in de Ardennen

Paintballen is niet voor watjes, omdat het een spannende activiteit is. Paintballen is een combinatie van sport en recreatie. Het sensationele speelveld vormt het decor van dit event. Strategisch denken en communicatie zijn essentieel om de tegenstander uit te schakelen. Veiligheid is heel belangrijk. Nadat u een veiligheidsmasker en veiligheidspak aangetrokken heeft, kunt u starten aan deze unieke belevenis.

Quadrijden in de Ardennen

Wilt u heerlijk genieten van de natuur van de Ardennen en dit combineren met een avontuurlijke trektocht op een quad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met de juiste techniek en behendigheid kunt u Quad trektocht maken in en door de AmblŤve Vallei. Quadrijden in de Ardennen is de ideale combinatie van ontspannen en avontuurlijk bezig zijn. Het is een belevenis om niet te vergeten. Rijbewijs is verplicht voor dit activiteit.

Teamwork in de Ardennen

Heeft u zin in een actief weekend in de Ardennen? Teams vormen de bouwstenen voor een organisatie. Bij Juventa kunt u uitdagende activiteiten doen die gebaseerd zijn op teamwork. De samenwerkings, grensverleggende, creatieve en communicatieve opdrachten helpen bij het ontwikkelen van efficiŽnt teamwork. Zo ontstaat er hopelijk meer \'synergie\'.

Hiken in de Ardennen

Hiken in de Ardennen is een recreatieve activiteit waarbij mensen lopen omdat ze het willen en niet omdat ze het moeten. De omgeving van Amblťve motiveert mensen om er te wandelen, omdat het om een bosrijk, heuvelachtig gebied gaat in de Ardennen. De sport vraagt naast uithoudingsvermogen ook om goede coŲrdinatie en materiaal. U gaat met behulp van een GPS-systeem of kaart de omgeving ontdekken van Stavelot. Hiking is een goede manier om de natuur te verkennen, omdat het een avontuurlijke belevenis is.

Speleologie in de Ardennen

Speleologie is de studie van grotten. De speleoloog laat zich fascineren door het ondergrondse. Ben jij ook in voor speleologie? Na een korte instructie van de veiligheid gaat u starten aan de rondleiding. Voorzien van een helm en een lamp gaat u onder leiding van een Juventa instructeur de grot in waar u zich zult verbazen over de prachtige en grillige ondergrondse natuur. De vaardigheden zijn klauteren, sluipen, klimmen en kruipen. Laat u entertainen door deze belevenis.

Thermen in de Ardennen

Na een periode van inspanning volgt er tijd voor ontspanning. De Thermen van Spa is hiervoor een ideale locatie. In dit welness centrum kunt u totale ontspanning en gemak ervaren. De Thermen van Spa zijn uitgerust met moderne faciliteiten. Het verkwikte, versoepelde en relaxte gevoel ervaart u bij de Thermen van Spa. Deze activiteit kan aansluiten op uw arrangement. Ook is Thermen te combineren met actieve inspanning.

Langlaufen in Sauerland

Graag laten wij u kennismaken met de fantastische langlaufsport. In een volledig witte wereld waant u zich er even helemaal uit. Onze instructeurs kunnen u de basisbeginselen leren van het langlaufen waarna u zelfstandig de loipes opgaat. De gevorderde langlaufer kan natuurlijk direct de verschillende loipes verkennen.

SkiŽn in Sauerland

Graag ontvangen we u voor een intensief en gezellig ski- of snowboardweekend in het hoogstgelegen skigebied van het Sauerland: Altastenberg/Winterberg. De Altastenberg heeft 7 skiliften en 8 kilometer geprepareerde skipiste. Winterberg daarentegen heeft 21 skiliften en 40 kilometer geprepareerde skipiste. Bij onvoldoende sneeuw zorgen sneeuwkanonnen voor de benodigde aanvulling. Dit leidt jaarlijks tot ongeveer 100 skidagen.

Snowboarden in Sauerland

Graag ontvangen we u voor een intensief en gezellig ski- of snowboardweekend in het hoogstgelegen skigebied van het Sauerland: Altastenberg/Winterberg.

Altastenberg heeft 7 skiliften en 8 kilometer geprepareerde skipiste. Winterberg daarentegen heeft 21 skiliften en 40 kilometer geprepareerde skipiste. Bij onvoldoende sneeuw zorgen sneeuwkanonnen voor de benodigde aanvulling. Dit leidt jaarlijks tot ongeveer 100 skidagen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224