Filmpjes

Oxbow Dutch Rafting Cup 2012

Door: Juventa

Datum: Oktober 2012

Editie 2012 van de Dutch Rafting Cup was een zware beproeving voor alle gemotiveerde teams. Regen en wind maakte de strijd zwaar en uitdagend.

Kick-off Bootcamp Spijkenisse

Door: RetailStylist

Datum: Zaterdag 1 september

Bootcamp, een spierversterkende full body workout voor mannen en vrouwen en alle fitness niveaus. Geschikt als bedrijfsevent, vrijgezellenactiviteit of als onderdeel van een totaal programma.

Kitesurfcentrum Juventa

Door: R. van den Berg

Datum: Najaar 2012

Kitesurfcentrum Juventa, gelegen aan de Brouwersdam in Zeeland. Kitesurfen, blokarten, bedrijfsuitjes, schoolgroepen, vriendengroepen en nog veel meer. Kijk voor meer informatie op www.kitesurfcentrum.nl of kom gezellig langs op de Brouwersdam Zeeland

Brouwersdam hotspot for active leisure

Door: Remaco Multimedia

Datum: mei 2012

Brouwersdam hotspot for active leisure

Beachclub t Gorsje

Door: Beachclub t Gorsje

Datum: voorjaar 2012

Sinds het voorjaar van 2011 zijn wij de trotse eigenaar geworden van de Beachclub aan de Brouwersdam. In korte tijd hebben wij de beachclub een volledig nieuwe eigentijdse uitstraling gegeven waar het heerlijk toeven is op één van de loungebanken, een tafeltje met uitkijk over zee, of zonnebadend op één van de ligbedden op het terras.

Aruba Beachtennis Beachclub t Gorsje

Door: ActiveFactory

Datum: Zaterdag 2 juni 2012

Sfeer impressie van Beachtennisevent bij Beachclub t Gorsje. Vanwege het mooie weer een zeer geslaagd event!

Beachgolf bij Beachclub t Gorsje

Door: Rilide

Datum:

Welke sport is ontspannender dan golfen? Golfen op het strand; het zogenaamde beachgolfen is een groeiend succes op de Nederlandse stranden, zelfs in de winter!

Hotspot Kitesurfcentrum Juventa Brouwersdam

Door: Bart Klomp

Datum: 21 augustus 2010

Kitesurfcentrum Juventa, DE Spot op de Brouwersdam voor een actieve dag op het strand of op het water! Bent u geinteresseerd in een cursus Kitesurfen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Dutch Rafting Cup 2010

Door: Sylvana Stok

Datum: 09-10-2010

BROUWERSDAM - De Dutch Rafting Cup is terug op de Brouwersdam. Met veel enthousiasme wordt door de organisatie teruggekeken op deze zeer geslaagde dag. Het is dan ook zeker dat de Dutch Rafting Cup in 2011 een vervolg zal krijgen en wel op zaterdag 15 oktober.

Beachevents Zeeland

Door: Michelle Bosmans

Datum: Voorjaar en zomer 2009

Bij kitesurfcentrum Juventa aan de Brouwersdam zijn vele verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kan je er blokarten, powerkiten, kitebuggyen, kitesurfen maar ook team en constructieopdrachten doen en raften. Verschillende programma s geschikt voor bedrijven, scholen en groepen.

Belgische Ardennen

Door: Michelle Bosmans

Datum: seizoen 2009

Voor een actief weekend of een werkweek bent u bij Juventa aan het goede adres. Alles is mogelijk in de Ardennen!

Sfeerinmpressie meerdaagse werkweek Ardennen

Door: Sophanium

Datum: Werkweek oktober 2011

Tijdens het voor- en het najaar komen er vele onderwijsinstellingen genieten van een jaarlijkse werkweek in de Ardennen met hun leerlingen. Bijgaand een sfeerimpressie van het Sophanium.

Heb jij ook een filmpje?

Heb jij ook een filmpje gemaakt tijdens één van onze reizen of evenementen? Zet het op YouTube en mail ons de link van je filmpje.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224