Zeeland

Zeeland

Zeeland is in Nederland de provincie met de meeste zonuren op jaarbasis. De combinatie van zon, zee en strand zorgt altijd voor een ideale sfeer en entourage.

Juventa heeft in Zeeland een eigen gezellige en sfeervolle Beachclub t Gorsje in Ouddorp. De Beachclub ligt direct aan het Noordzeestrand met een fantastisch uitzicht.

Daarnaast heeft Juventa een eigen kitesurfschool aan het speciale activiteitenstrand van de Brouwersdam. U kunt bij ons onder andere terecht voor kitesurfen, blokarten, kitebuggyen en powerkiten.

Snel kiezen:

Hiernaast zijn onze arrangementen weergegeven. Klik een arrangement voor meer informatie. Onze arrangementen zijn onderverdeeld in de volgende groepen (klik om direct naar de juiste groep te verplaatsen):

  » naar boven

Schoolreizen

Met Juventa heeft u een betrouwbare partner die graag met u mee denkt bij het organiseren van actieve adventure- en teamwork dagtochten en werkweken en natuurlijk wintersportreizen. Wij weten wat er speelt in het onderwijs en staan garant voor kwaliteit en veiligheid (lid VeBON, keurmerk Groen & Veilig en TV gecertificeerd).

  » naar boven

Groepsarrangementen

Op onze locaties in de Ardennen en Zeeland bieden we onder meer groepsuitjes, teamuitstapjes en vrijgezellenuitjes aan, met hoofdactiviteiten als duiken, zeilen, outdoor- en beachactiviteiten. En ding is zeker: Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan hierbij voorop!

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224