Ardennen

Ardennen

De Belgische Ardennen is de perfecte uitvalsbasis voor uw actieve dag, weekend of midweek. Juventa biedt een uitgebreid scala aan sportieve activiteiten gecombineerd met onder andere een sfeervolle accommodatie en lekker eten. Dit alles in een mooie omgeving die wordt gekenmerkt door heuvels, bossen en stromende rivieren. Op en rondom bungalowpark Domaine Long Pré, direct gelegen aan de rivier de Amblève, heeft Juventa haar eigen outdoorcentrum met uniek challengeparcours. U kunt bij ons terecht voor uw training of teambuilding, voor uw bedrijfsuitje of personeelsweekend, voor uw sport- of familieweekend of voor uw werkweek of schoolreis.

Snel kiezen:

Hiernaast zijn onze arrangementen weergegeven. Klik een arrangement voor meer informatie. Onze arrangementen zijn onderverdeeld in de volgende groepen (klik om direct naar de juiste groep te verplaatsen):

  » naar boven

Schoolreizen

Met Juventa heeft u een betrouwbare partner die graag met u mee denkt bij het organiseren van actieve adventure- en teamwork dagtochten en werkweken en natuurlijk wintersportreizen. Wij weten wat er speelt in het onderwijs en staan garant voor kwaliteit en veiligheid (lid VeBON, keurmerk Groen & Veilig en TÜV gecertificeerd).

  » naar boven

Groepsarrangementen

Op onze locaties in de Ardennen en Zeeland bieden we onder meer groepsuitjes, teamuitstapjes en vrijgezellenuitjes aan, met hoofdactiviteiten als duiken, zeilen, outdoor- en beachactiviteiten. Eén ding is zeker: Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan hierbij voorop!

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224