Over Juventa

Juventa voor teambuilding

Juventa is een sportief evenementen- bureau dat gespecialiseerd is in het organiseren van sportieve evenementen, trainingen, incentives voor bedrijven, schoolreizen, groepsarrangementen en enkele activiteiten voor particulieren.

Juventa Group is in 1985 opgericht in Rotterdam. We bestaan inmiddels uit de ondernemingen Juventa, Action Outdoor, Kitesurfcentrum Juventa, Beachclub 't Gorsje. We hebben ervaring met het organiseren van activiteiten als zeilen, beachevents, outdoor en wintersport. De organisatie is actief in vele landen in Europa: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Visie

Juventa wenst zich te presenteren als A1 bedrijf dat een grote variëteit aan producten aanbiedt, aangepast aan de wensen van de klant. Juventa wil de grootste in de markt blijven met een breder assortiment dan de concurrenten en met de uitstraling van een bedrijf dat betrouwbare, veilige en kwalitatief goede producten levert. Veiligheid en verantwoord te werk gaan zijn een prioriteit voor Juventa. Juventa is daarom lid van de brancheverenigingen VeBON en Recron en TÜV gecertificeerd.

Veiligheid (VeBON, Recron en TÜV)

De VeBON, Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland heeft tot doel om een bijdrage te leveren aan het verhogen van kwaliteit en veiligheid van de buitensport. De bedrijven die aangesloten zijn bij de VeBON, zijn verplicht te werken volgens de afgesproken veiligheidsregels en richtlijnen. Daarnaast zijn deze bedrijven verplicht veel aandacht te besteden aan de veiligheid van buitensportactiviteiten. Om de veiligheid te handhaven, dienen alle bedrijven aangesloten bij de VeBON te beschikken over een goede ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Ieder bedrijf is verplicht te werken met een speciaal veiligheidssysteem. Dit wordt jaarlijks getoetst door TÜV service check Nederland. Binnen dit veiligheidssysteem wordt speciaal aandacht geschonken aan het gebruik en beheer van de buitensportmaterialen. Al het materiaal wordt met regelmaat gecontroleerd, zodat er tijdig voor onderhoud of vervanging gezorgd kan worden. Ook zijn de bedrijven, die aangesloten zijn bij de VeBON, verplicht te werken met gecertificeerde materialen en instructeurs.

Recron, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland, streeft naar een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in de recreatiebranche en behartigt de collectieve en individuele belangen van de leden. U bent bij een RECRON-bedrijf altijd verzekerd van een goede afhandeling van uw eventuele klacht.

Onze mensen

Juventa bestaat uit een groot team van enthousiaste en ervaren medewerkers op kantoor en instructeurs op het gebied van sportieve evenementen en reizen. Zij zorgen er voor dat alle programma's op maat, nauwkeurig en veilig voor u georganiseerd worden. Juventa is gevestigd in Rotterdam en heeft dochterondernemingen op verschillende locaties, verspreid over Nederland. In totaal zijn er circa 10 medewerkers werkzaam op kantoor en 100 gecertificeerde instructeurs operationeel werkzaam.

Onze locaties

Kitesurfcentrum Juventa is gevestigd op het speciale extreme strand aan de Brouwersdam in Ouddorp. U kunt hier terecht voor kitesurfen, blokarten, kitebuggien, powerkiten en andere beachprogramma's.

Beachclub 't Gorsje is gelegen aan de Brouwersdam in Ouddorp. We ontvangen u graag voor een hapje en drankje, voor uw bruiloft, personeelsactiviteit of bedrijfsuitje. 't Gorsje is uitermate geschikt voor een combinatie van catering en activiteiten.

Domaine Long Pré, is direct gelegen aan de rivier de Amblève, waar Juventa haar eigen outdoorcentrum heeft. Op deze locatie zijn alle denkbare outdooractiviteiten mogelijk.

Onze partners

Action Outdoor; Beachclub 't Gorsje; Kitesurfcentrum, Bakker Travel; Center Parcs; Recreatie Centra Nederland (RCN); Landal Greenparks; Boertien Training; HALO.

Een kleine selectie van onze bedrijven

Adecco; Atlas Copco; Atos Origin; ATP; Axez; BAM; BDO; Cendris; Chess; Deloitte; Delta NV; Evides; Frans Maas; Hot Item; Inter Concept; Jongerius Verder; Koninklijke Luchtmacht; Lundbeck; Nationale Nederlanden; NedGraphics; NUON; Point Logic; Politie Zuid Holland; Rabobank; Rijkswaterstaat; Total Support; UPC; Vitae; Xtandit; Zimmer.

Een kleine selectie van onze scholen

Albeda College; Alfrink College; Ashram College; Coenecoop College; College de Brink; Diverse praktijkscholen; Goudse Waarden; Groene Welle; ISW; Johannes Calvijn; Kalsbeek College; Libanon Lyceum; Luzac Lycea en colleges; Minkema College; Penta Colleges; Petrus Canisius College; ROC Opleidingen; Stedelijk Dalton Colleges; Ulbe van Houten; Visser 't Hooft; Wartburg College; Wellant Colleges; Wolfert Dalton.

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 0655781602 | henk@valdewanne.eu | Kvk: 24322224