Beachevents-Zeeland

bdsfefdfbhgfnhgmhjmhj

Snel kiezen:

Hiernaast zijn onze arrangementen weergegeven. Klik een arrangement voor meer informatie. Onze arrangementen zijn onderverdeeld in de volgende groepen (klik om direct naar de juiste groep te verplaatsen):

Bedrijfsevenementen

Een bedrijfsevent is een gewaardeerd middel om het personeel te belonen en te motiveren. Tevens is een bedrijfsevenenement een unieke manier om een jubileum van uw bedrijf te vieren.

Beleef de kracht van Beachevents Zeeland.
Gaat u met uw personeel Blokarten, Kitevliegeren of een Rib-adventure beleven? Of doet het liever iets rustiger aan? Dan kunt u ook kiezen voor vlotbouwen, een Beachvolley toernooi of Ultimate Frisbee.

De mogelijkheden van Beachevents Zeeland zij onbeperkt! Vertel ons uw wensen en doelstelling en wij maken voor u graag een voorstel op maat.

  » naar boven

Scholen

De Brouwersdam is de ideale uitvalsbasis waar Juventa al haar beachactiviteiten organiseert. Perfect vanwege de ideale ligging aan het strand en vlakbij het Grevelingenmeer, maar ook vanwege de verschillende overnachtingsmogeljikheden en de uitstekende cateringmogelijkheden. Juventa Beachevents Zeeland is sterk in het organiseren van allerlei strandactiviteiten en wateractiviteiten. Kortom: Fun & beach programma’s op een prachtige locatie!

  » naar boven

Groepsarrangementen

Er helemaal tussenuit met een groep vrienden, de vereniging of familie. Op onze locaties in Zeeland bieden we onder meer groepsuitjes, teamuitstapjes en vrijgezellenuitjes aan, met hoofdactiviteiten als blokarten, kitebuggyen, kitevliegeren en beachactiviteiten. Eén ding is zeker: Gezelligheid, sportiviteit en ontspanning staan hierbij voorop!

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224