Vacatures - Allround sportinstructeurs & stagiaires Zeeland 2013 (m/v)

Vacatures

Juventa is bijna voortdurend op zoek naar geschikt personeel voor haar kantoren, reizen, locaties en projecten. Kijk hieronder of wij jou zoeken!

Allround sportinstructeurs & stagiaires Zeeland 2013 (m/v)

Juventa zoekt
Voor het seizoen 2013 zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde instructeurs voor onze locatie in Zeeland. Als allround beachinstructeur begeleid je onder meer diverse bedrijfsgroepen, schoolgroepen en weekendgroepen tijdens hun evenement op het strand. Naast de begeleiding van deze doelgroepen voer je verschillende sport- en spelactiviteiten zoals beachvolleybal, ultimate frisbee, maar ook blokarten en powerkiten. Ook help je mee met het klaarzetten en opruimen van materialen en de verzorging van de locatie.

Studeer je aan het CIOS, ALO of Sport & Bewegen (Niveau 3 of 4) en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage of bijbaan dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als stagiaire beachsport draai je mee in de uitvoering onder verantwoordelijkheid van onze sportinstructeurs. Hierbij streven wij als organisatie ernaar dat je in korte tijd veel leert en aan het
einde van je stage wellicht zelfstandig een groep kan begeleiden.

Jij bent
Sportief, enthousiast en leergierig! Je kan goed in teamverband werken, toont initiatief en vind het leuk om voor een groep te staan. De klant is voor jou nummer één en daarvoor stel je alles in het werk om de klant met een onvergetelijke ervaring naar huis te laten gaan.

Jij beschikt over
Enthousiasme en passie voor de sport, basiskennis van diverse activiteiten die je hebt opgedaan tijdens je huidige opleiding aan het CIOS, ALO of Sport & Bewegen (niveau 3 of 4). Je hebt geen 9 tot 5 instelling.

Juventa biedt
Salaris met uitgangspunt minimumloon voor oproepkrachten en vaste contracten, kost & inwoning op locatie en diverse opleidingsmomenten. Gezellige, dynamische en informele werksfeer. Kortom: een goede en leuke werkomgeving!

Stage
Professionele begeleiding door instructeurs. Eventueel vrije studiepunten. Kost & inwoning op locatie en diverse opleidingsmomenten. Gezellige, dynamische en informele werksfeer. Kortom: een goede en leuke werkomgeving!

Herken je jezelf helemaal in de functie en ben je ontzettend enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail jouw cv + sollicitatiebrief dan naar Juventa. info@juventa.nl

Meer informatie?
Bel: 010-4550801 of kijk op www.juventa.nl - www.kitesurfcentrum.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224