Vacatures - Buitensportinstructeurs 2013 (m/v)

Vacatures

Juventa is bijna voortdurend op zoek naar geschikt personeel voor haar kantoren, reizen, locaties en projecten. Kijk hieronder of wij jou zoeken!

Buitensportinstructeurs 2013 (m/v)

Juventa zoekt
Juventa is voor het seizoen van 2013, startende rond maart/april op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde buitensportinstructeurs voor onze locatie in de Belgische Ardennen.
Als buitensportinstructeur maak je deel uit van het basisteam en heb je de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding, uitvoering en eventueel de coördinatie van school-, particuliere- en bedrijfsgroepen.

Het betreft een seizoensgebonden functie met als vaste standplaats Coo-Stavelot (B). Je werkt van april tot en met oktober op basis van oproepbasis of contractbasis. Je hebt flexibele werktijden waaronder ook regelmatig ‘s avonds en in het weekend.

Jij bent
Sportief, flexibel, enthousiast en initiatiefrijk! Je kan goed in teamverband werken en tijdsdruk zie je als uitdaging in plaats van een probleem. De klant is voor jou nummer één en daarvoor stel je alles in het werk om de klant met een onvergetelijke ervaring naar huis te laten gaan.

Jij beschikt over
Enthousiasme en passie voor de buitensport met de daarbij behorende diploma\'s van het CIOS, ALO buitensport of Sport & Bewegen (niveau 3 of 4). Problemen zijn voor jou persoonlijke uitdagingen. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over voldoende improvisatievermogen. Je beschikt over aantoonbare sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt geen 9 tot 5 instelling en beschikt bij voorkeur over rijbewijs B (of BE). Je bent bij voorkeur in het bezit van EHBO of BHV of de bereidheid dit te halen.

Juventa biedt
Salaris met uitgangspunt minimumloon voor oproepkrachten en vaste contracten, kost & inwoning op locatie en diverse opleidingsmomenten. Gezellige, dynamische en informele werksfeer. Kortom: een goede en leuke werkomgeving!

Herken je jezelf helemaal in dit profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail jouw cv + motivatie dan naar Juventa info@juventa.nl

Meer informatie?
Bel 010-4550801 of kijk op www.juventa.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224