Vacatures - Buitensportstagiaires Ardennen 2013 (m/v)

Vacatures

Juventa is bijna voortdurend op zoek naar geschikt personeel voor haar kantoren, reizen, locaties en projecten. Kijk hieronder of wij jou zoeken!

Buitensportstagiaires Ardennen 2013 (m/v)

Juventa zoekt
Juventa is voor het seizoen van 2013, startende rond maart/april op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde buitensportstagiaires voor onze locatie in de Belgische Ardennen.

Studeer je aan het CIOS, ALO Buitensport of Sport & Bewegen (Niveau 3 of 4) en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende stage dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als stagiaire buitensport draai je mee in de uitvoering onder verantwoordelijkheid van onze buitensportinstructeurs. Hierbij streven wij als organisatie ernaar dat je in korte tijd veel leert en aan het einde van je stage wellicht zelfstandig een groep kan begeleiden.

Jij bent
Sportief, enthousiast en leergierig! Je kan goed in teamverband werken, toont initiatief en vind het leuk om voor een groep te staan. De klant is voor jou nummer één en daarvoor stel je alles in het werk om de klant met een onvergetelijke ervaring naar huis te laten gaan.

Jij beschikt over
Enthousiasme en passie voor de buitensport, basiskennis van diverse activiteiten die je hebt opgedaan tijdens je huidige opleiding aan het CIOS, ALO buitensport of Sport & Bewegen (niveau 3 of 4). Je hebt geen 9 tot 5 instelling. Je bent bij voorkeur in het bezit van EHBO of BHV of de bereidheid dit te halen.

Juventa biedt
Professionele begeleiding door instructeurs. Eventueel vrije studiepunten. Kost & inwoning op locatie en diverse opleidingsmomenten. Gezellige, dynamische en informele werksfeer. Kortom: een goede en leuke werkomgeving!

Herken je jezelf helemaal in dit profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?

Mail jouw cv + motivatie dan naar info@juventa.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224