Vacatures - MBO/HBO-stagiaire kantoor Rotterdam (m/v)

Vacatures

Juventa is bijna voortdurend op zoek naar geschikt personeel voor haar kantoren, reizen, locaties en projecten. Kijk hieronder of wij jou zoeken!

MBO/HBO-stagiaire kantoor Rotterdam (m/v)

Juventa zoekt
Een gemotiveerde MBO/HBO stagiaire (m/v) op ons kantoor in Rotterdam vanaf winter/voorjaar 2013.

Nadat programma’s zijn verkocht door ons salesteam dient de organisatie en de uitvoering van diverse programma’s in gang te worden gezet. Als stagiaire draai je mee in de voorbereidende organisatie voor diverse (outdoor)programma’s in Nederland, België en overige locaties in Europa. De doelgroepen van deze programma’s zijn bedrijven, scholen en groepen

Jij bent
Een spontane en enthousiaste persoonlijkheid. Je bent initiatiefrijk, ambitieus en kunt zowel in teamverband als zelfstandig goed werken. Je werkt gestructureerd en accuraat en kan onder werkdruk presteren.

Jij beschikt over
Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Organisatorische en sociale vaardigheden zijn jou op het lijf geschreven en problemen zie je als uitdaging. Je hebt een doenersmentaliteit en een daarbij behorend verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent flexibel en hebt er geen problemen mee om af en toe bij te springen op locatie dan wel te werken in de weekenden.

Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden (minimaal 4 dagen per week).

Juventa biedt
Een prima informele werksfeer waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.

Voldoe je aan de gestelde criteria en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze stagevacature?
Mail jouw cv + motivatie dan naar Juventa op info@juventa.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Nieuwe kledingsponsor
Webcam Beachclub 't Gorsje
Juventa Group | Bergse Linker Rottekade 304 | 3056 LK Rotterdam | tel: 010 - 455 08 01 | fax: 010 - 220 37 96 | info@juventa.nl | Kvk: 24322224